Här kan du läsa om Guds story          Andakt          Berättelser från människors liv          Frågor om kristen tro         Kolla in olika videoklipp eller lyssna på musik och lyssna på gudstjäster          Om oss

Vad innebär det att bli kristen?
Du kanske tänker att som kristen måste man vara si eller så. Du kanske tänker att du aldrig skulle passa in bland andra kristna. Glöm det! Att vara kristen innebär att ditt hjärta får kontakt med Gud, att du har en relation med honom, din skapare, och därmed får uppleva det som vi tror att alla människor faktiskt skapades för: att bli älskad av Gud och att älska honom tillbaka!
    Att bli kristen är som att få Internet till sin dator. Utan uppkoppling har man sina program och spel som man till sist tröttar på, men när man kopplar upp sig så är det som att en helt ny värld öppnas.
    Många tror att det är precis tvärtom, från att ha levt ett fritt och spännande liv utan Gud blir man nu tillsammans med Gud grå, stel och tråkig. Men kristen tro handlar inte om en tråkig gammal grå religion utan om verkligt liv!
    Många har en bild av att Gud är en elak Gud som bara vill göra livet jobbigt. Att han skulle vilja allt som du inte vill och om du blir kristen så kommer han skicka dig till en hydda i Afrika. Men Gud är på din sida och han är god och han älskar dig! Han vill göra allt för att du ska må bra och bli lycklig, han vill att du ska uppleva den kärleken han har för dig och som du var skapad att få. Det är detta en relation med Gud handlar om!

» Hur får man kontakt med Gud?

Guds story!
Så började det
Så var det tänkt
Så blev det
Problemet
Guds lösning -Jesus

Kristen...
Varför ska man bli kristen?
Vad innebär det att bli kristen?
Om Gud finns, hur får jag tag på honom?
De första stegen i relationen med Gud...

Se även
Vad innebär det egentligen att tro?
Videoklippet visas i en ruta l&aouml;ngst 		ned på sidan efter du tryckt på l&aouml;nken.Guds story på 5 minuter och 33 sekunder!...